Danske Spil Quick


Hvad er Danske Spil Quick, og hvad kan man spille?

Hvis du vil prøve noget andet end at skrabe dine skrabelod med en mønt i hånden, så skal du tilmelde dig hos Danske Spil Quick. Her kan du nemlig skrabe skrabelodder på nettet og spille et væld af diverse skrabespil på internettet. Du kan for eksempel give dig i kast med Bogstavjagt (den har du nok hørt om eller allerede skrabet en masse af), 7-9-13 samt flere andre super sjove og underholdende skrabespil. Du vil ikke finde et eneste skrabespil, som du sikkert ikke allerede har hørt om eller købt i den lokale kiosk en enkelt gang og skrabet. Dette gør nærmest hele oplevelsen en smule sjovere, da du vil kende rigtig mange af spillene inde på siden.
Navnet Danske Spil Quick minder om navnet på den famøse Danske Spil side. Og det er der selvfølgelig en god grund til. Danske Spil Quick er nemlig en del af Danske Spil koncernen. Dette betyder, at hvis du opretter en spillekonto hos Danske Spil Quick har du adgang til alle de forskellige spil, som Danske Spil koncernen tilbyder. Du har derfor et væld af muligheder, når du først er kommet i gang. Men hvis du bare er kommet for at spille skrabespil på nettet, så er du stadig kommet til den helt perfekte side.
Du behøver ikke engang at bruge en masse penge på dette, selvom det måske kan lyde sådan. Det er faktisk rigtig billigt at spille med hos Danske Spil Quick. Derudover kan du vælge imellem forskellige sjove pengespil på nettet, så du behøver ikke engang altid at spille det samme. Hvis du hurtigt bliver træt af de samme spil, eller bare godt kan lide at skifte lidt rundt engang imellem, er du kommet til den helt rette side. Danske Spil Quick er bestemt ikke en online spilleside, som hverken nye eller gamle spillere bliver trætte af. Det er en side, hvor du bliver, hvis du først har tilmeldt dig. Du vil derfor bestemt ikke fortryde, hvis du vælger at oprette en spillekonto på siden lige med det samme.

danske spil

Spil med hos Danske Spil Quick på forskellige måder

Så hvordan fungerer det hele så hos Danske Spil Quick? Du kan rent faktisk spille med på forskellige måder alt afhængig dine egne præferencer. Der er faktisk i alt tre forskellige måder, som du kan spille med, hvis du vil skrabe et skrabelod.
Du kan for eksempel gøre det på den helt almindelige måde. Dette betyder, at du bruger din mus på computeren. Du kører simpelthen bare musen frem og tilbage over skrabeloddet indtil de forskellige felter er skrabet. Herefter kan du se, om du har vundet. Dette er nærmest ligesom skrabelodderne, som du køber i Brugsen. Nu foregår det bare over en computer, og du behøver ikke engang at forlade din egen hoveddør for at skrabe et skrabelod.
Du kan også vælge at gøre det på måden som kaldes ’klik skrab’. Dette betyder, at du klikker på et bestemt felt på skrabeloddet, og så bliver dette felt skrabet helt automatisk. Dette bliver du ved med indtil alle felter er skrabet, så du kan se om, du har vundet en gevinst.
Sidst men ikke mindst kan du gøre det på måden som kaldes ’auto skrab. Dette betyder, at computersystemet skraber alle felterne på skrabeloddet helt automatisk for dig. Hvis du ikke gider at sidde og vente, selv vælge felterne eller bare gerne vil klare det hele hurtigt, så er denne måde bestemt at foretrække. Hvis du godt kan lide selv at have en lille indflydelse og føle at du gør noget, så er en af de andre muligheder klart at foretrække for dig.
Derudover kan du faktisk også skrabe helt kvit og frit hos Danske Spil Quick. Hvis du vælger at skrabe i deres ’demo-udgave’ koster det dig ikke nogen penge. Du kan selvfølgelig heller ikke vinde nogle penge, hvis nu der skulle være en fiktiv gevinst på skrabeloddet.

Generelt om Danske Spil Quick – stedet med god underholdning

Hvis du er vild med skrabelodder, men ikke orker altid at gå ned og købe dem i supermarkedet, så er Danske Spil Quick bare den perfekte side for dig. Du kan spille alt lige fra Millionjagt til Quick Skrab til Direktørløn. Der findes alle de sjoveste og mest populære skrabelod på siden, så du vil bestemt ikke kede dig, hvis du elsker spændingen ved at skrabe et skrabelod. Du kan vinde helt vanvittige gevinster på disse skrabelod. Du kan for eksempel vinde helt op ned 60000 kroner hver måned på et af deres skrabelod. Hvis du giver dig i kast med andre skrabelod, kan du sagtens vinde helt op til en million kroner. Du kan derfor blive millionær bare ved at skrabe et enkelt skrabelod. Bedre bliver det nærmest ikke! Men selvfølgelig skal dette ikke betyde det hele. Det vigtigste er, at du har det sjovt med at skrabe på skrabelod samt mener at det er god underholdning for dig. Der er ikke noget ved at gøre det, hvis du bare mener, at det er spild af penge. Selvfølgelig gør alle det med øje for gevinsten, men alle kan heller ikke vinde hver gang. Og du kan selvfølgelig heller ikke regne med at vinde den helt store million den allerførste gang, du skraber. Medmindre du selvfølgelig er ekstremt heldig – eller bare har rigtig meget held i spil.
Men der er faktisk flere gode ting ved Danske Spil Quick end bare sjove pengespil på nettet. Hvis du tilmelder dig siden, vil du ikke blot have fundet god underholdning, men du vil også have fundet en online side, hvor du ikke skal være bekymret for at spille og indbetale penge på. Danske Spil Quick er nemlig reguleret af den danske Spillemyndighed. Dette betyder, at deres gevinster er skattefrie. Derudover er du som spiller altid beskyttet af specifikke regler og love. Dette er vigtigt for dig at vide, da det ikke fungerer på samme måde, hvis du for eksempel valgte at spille på en udenlandsk online spilleside uden dansk licens.

Sådan kommer du i gang med at spille Danske Spil Quick

Hvis du ikke er helt overbevist om, at du rent faktisk kan skrabe skrabelodder på internettet samt vinde penge, så er du ikke den eneste. Det er ikke alle, der helt har fanget dette endnu. Men det giver dig måske også mere grund til at prøve det? Det er nemlig helt rigtigt, at du kan vinde penge på denne måde. Du kan skam også skrabe skrabelodder ved at tilmelde dig hos Danske Spil Quick. Og det fungerer præcist, som hvis du havde købt skrabeloddet hos den lokale kiosk. Der er nærmest ikke nogen forskel. Den eneste forskel er bare, at du ikke behøver at forlade dit hjem, samt bare kan klikke ind på din computer og skrabe et skrabelod og se om du har vundet en gevinst. Det kan derfor være meget rarere for nogle personer, der ikke altid gider at gå ned og købe et skrabelod hver eneste dag eller uge. Derudover er det også en fordel, hvis du ofte glemmer og købe det. Du behøver derfor aldrig være ærgerlig over at have glemt et skrabelod nogensinde igen. Du kan skam bare finde det på internettet.

Fordele ved at spille Danske Spil Quick

Der er en masse fordele ved at spille hos Danske Spil Quick. Selvom du ikke bliver tilbudt en casinobonus ved tilmelding, så får du til gengæld en masse andet, som du bestemt ikke kan klage over. Som medlem hos Danske Spil Quick kan du spille deres spil Skattejagten helt gratis. Du behøver derfor ikke indbetale nogle penge til din spillekonto, hvis du vil prøve at spille dette spil. Selvom du kan spille det gratis, så kan du skam stadigt vinde en helt rigtig gevinst. Du kan vinde helt op til 5000 danske kroner uden selv at bruge en krone. Selvom Skattejagten ikke er et skrabelod – ligesom mange af de andre spil på Danske Spil Quicks side – så er det stadig et rigtig sjovt spil. Og det bliver selvfølgelig kun bedre af, at du kan vinde penge uden selv at bruge penge.

Support og kundeservice hos Danske Spil Quick

Hvis du har brug for hjælp, så kan du skam sagtens få hjælp som medlem hos Danske Spil Quick. I og med Danske Spil Quick er en del af Danske Spil koncernen, hører denne side også med til deres kundeservice. Du får derfor en fornøjelig samt utrolig professionel kundeservice som medlem af siden. Du kan både kontakte deres kundeservice via enten mail eller telefon. Du kan kontakte dem hver eneste dag mellem klokken 9 om morgenen indtil klokken 12 om aftenen. Derudover vil du altid have mulighed for at få hjælp fra en dansk medarbejder. Dette er altid rigtig rart for folk, der ikke er vilde med at snakke engelsk eller andre sprog. Hvis du har brug for hurtig hjælp, anbefales det at du ringer til dem i åbningstidspunkterne. Hvis du ikke har brug for hjælp lige med det samme, eller har brug for hjælp udenfor åbningstiderne, kan du altid sende Danske Spil Quick en mail. De bestræber sig på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt.

Konklusion om Danske Spil Quick

Danske Spil Quick er en spilleside, der ikke kan sættes en finger på. Det er underholdning i topklasse, samt en side som er professionel til fingerspidserne. Der er øje for detaljer, samt for at alle medlemmer skal have en fænomenal oplevelse fra første gang, de prøver siden af. Der er noget for enhver smag, og alle de bedste, sjoveste og mest populæres skrabelod findes på siden. Og for at gøre det hele endnu bedre, tilbyder Danske Spil Quick endda et spil, hvor du kan vinde en rigtig god gevinst uden selv at bruge nogle former for penge. Hvis dette ikke er en online spilleside, der er glade for deres medlemmer, så ved vi snart ikke hver er. Derudover har de også dansk licens, som bare er toppen af isbjerget. Det er nærmest noget af det vigtigste, og ikke noget man kan komme udenom, når man kigger efter en online spilleside, der er værd at spille på. Selv deres kundeservice er med danske medarbejdere, så du aldrig skal knokle på engelsk for at sige hvad dit problem er. Alt i alt kan Danske Spil Quick anbefales til alle der ønsker en rigtig god oplevelse med en online spilleside. Hvis du vil finde en side, der altid giver dig god underholdning samt spil som du aldrig kan blive træt af, så er dette siden for dig. Skrabespil er sjove, men de er næsten endnu sjovere hos Danske Spil Quick!